Ez a kenyér egy csoda! Gluténmentes, élesztőmentes és dagasztás nélkül készült, lassú felszívódású és elképesztő finom, kívül ropog belül puha! Plusz fehérje tartalmáért a Wrap lisztünk felel!

Nehézség Könnyű
Elkészítési idő 2 óra
Lépések száma 6
Hozzávalók száma 7

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Hozzávalókat egy tálba gyors mozdulatokkal csomómentesre keverjük.
  2. A tészta folyékony lesz, ezért a konyhapulton hagyjuk pihenni 10 percet.
  3. Pihentetés után, tegyünk a tésztára 12g olajat, és olajos kézzel tegyük egy kiolajozott sütőformába.
  4. A tetejét lekenhetjük tojással vagy olajjal és megszórhatjuk bármilyen maggal.
  5. Előmelegített sütőben 190 fokon légkeverésen sütöttem 40 percet, ezután 10 percet sült még 240 fokon.
  6. Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni.