Ez a kenyér egy csoda! Gluténmentes, élesztőmentes és dagasztás nélkül készült, lassú felszívódású és elképesztő finom, kívül ropog belül puha! Plusz fehérje tartalmáért a Wrap lisztünk felel!
Nehézség | Könnyű |
---|---|
Elkészítési idő | 2 óra |
Lépések száma | 6 |
Hozzávalók száma | 7 |
Hozzávalók
Elkészítés
- Hozzávalókat egy tálba gyors mozdulatokkal csomómentesre keverjük.
- A tészta folyékony lesz, ezért a konyhapulton hagyjuk pihenni 10 percet.
- Pihentetés után, tegyünk a tésztára 12g olajat, és olajos kézzel tegyük egy kiolajozott sütőformába.
- A tetejét lekenhetjük tojással vagy olajjal és megszórhatjuk bármilyen maggal.
- Előmelegített sütőben 190 fokon légkeverésen sütöttem 40 percet, ezután 10 percet sült még 240 fokon.
- Kivesszük és rácson hagyjuk kihűlni.